Lijstweergave

In dit overzicht worden de objecten binnen dit project middels een lijst getoond. Deze lijstweergave bevat respectievelijk bestaande objecten, een link naar een te realiseren overzicht van verdwenen objecten en een overzicht van overblijfselen zoals lantaarns (lichthuizen), lichttoestellen en fundamenten van torens.

Kaartweergave

Op deze nog te realiseren kaart zullen in de toekomst zowel bestaande als verdwenen objecten getoond worden, evenals overblijfselen. Het is de bedoeling dat hierin op deze 3 varianten geselecteerd kan worden en in een oogopslag duidelijk wordt waar alles zich bevindt.

Beschrijvingen

Onder de beschrijvingen worden in chronologische volgorde beschrijvingen getoond van alle bestaande objecten die voldoen aan de scope. Omdat het om een tijdrovende klus gaat, zullen deze beschrijvingen in de loop der tijd op deze website gepubliceerd worden. Beschrijvingen worden pas gepubliceerd als deze helemaal gereed zijn, waarbij foto’s van interieur en exterieur, technische gegevens, een tijdlijn en bouwkundige tekeningen onderdeel zullen uitmaken van deze beschrijvingen.